چرا خرید سوجوک ترکیه؟ سوجوک ترکیه چیست و چه غذاهایی با آن می توان درست کرد؟ چرا این خوراکی اینقدر در میان ترکیه ایها محبوب است و قسمتی از ملزومات اصلی آشپزی آنها محسوب می شود؟ سوجوک برای ایرانیانی که به ترکیه سفر می کنند هم نامی آشنا و توام با عطر و طعم غذاهای خاص ترکی است. محال است چند روزی در ترکیه باشید و این خوراکی خوشمزه را در انواع رستورانهای ترکیه نچشیده باشید. مژده اینکه ما به راحتی غذاهای ترک را به داخل آشپزخانه شما می آوریم تا بدون مهاجرت در خانه های خود از طعم این غذاهای محشر بی نصیب نمانید. پس با ما باشید.
سوجوک ترکیه چیست؟
یکی از قدیمیترین روشهای نگهداری گوشت در غذاهای ترکی، سوجوک است. این ماده غذایی بهترین گزینه برای درست کردن پیتزا و یا استفاده در نان تست است. چرا که ترکیبات ادویهجات، سیر و گوشت خشک طعم بی نظیری به آن بخشیده است که البته مزه خاص سوجوک فیله مرغ با پلاشکیهای ترکی هم ترکیب بسیار خوبی دارد! غذای لوبیا با سوجوک، یا تخممرغ با سوسیس سوجوک یکی از محبوبترین منوهای صبحانه ترکی است!
سوجوک های ترکی به خاطر طعم لذیذشان، افتخارآفرین دستورپختهای غذاهای ترکی بوده و در بستهبندیهای آماده، سوسیسهای معروف قصابی یا سوسیسهای خانگی به فروش میرسند. اگر تا به حال این ماده غذایی را امتحان کرده باشید. لیست دستورپخت این سوسیس با طعمهای متنوع قطعاً جای خود را در دفترچه غذایی شما پیدا کرده است! حالا بدون اینکه شما را بیتاب کنیم، به سراغ لیست میرویم تا با مطالعه آن بتوانید، قسمتی از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه را در داخل ایران تهیه نمایید.
1. پیتزای سوجوک کنار پر
اگر تا به حال سعی کرده اید در خانه پیتزا درست کنید، ممکن است متوجه شده باشید که پیتزای خانگی بسیار خوشمزه و مقرون به صرفه تر از آنهایی است که از فست فود خریداری می کنید. بنابراین، در مورد درست کردن یک پیتزای کنار پر ترکی با طعم بی نظیر پنیر پیتزای ترکی چطور هستید؟ با خرید سوجوک ترکیه و مطالعه دستور پخت پیتزای زیر، طعم متفاوتی را تجربه خواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سوجوک کنار پر شده
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا:
2 قاشق غذاخوری مخمر خشک
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن
نصف لیوان ماست یا شیر
2 قاشق چایخوری نمک
آرد به مقدار لازم (حدود 4-5 فنجان باید خمیر نرمی باشد اما چسبنده نباشد).
(برای اینکه پیتزا به سینی نچسبد، مقداری آرد ذرت اضافه کنید یا در صورت تمایل به کف تابه روغن بمالید یا هم پیتزا را روی کاغذ پخت بچینید).
سس پیتزا
1 لیوان رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
نصف لیوان چای روغن زیتون
آویشن، ریحان، فلفل سیاه از هر کدام 1 قاشق چایخوری
3-4 حبه سیر له شده
1 لیوان پنیر پارمیسان (در صورت وجود، اما لازم نیست)
(یا با سس گوجه فرنگی که از تابستان تهیه کردید، این سس خوشمزه میشود)
برای پایه و بالاتر:
پنیر رنده شده ترجیحی (ما از چدار و موزارلا استفاده کردیم)
مخلفات پیتزای مورد نظر (مانند سالامی، گوجه، سوجوک، برش سبزیجات و…)
طرز تهیه پیتزای پر شده :
درست کردن خمیر نیاز به مهارت دارد. ابتدا برای تخمیر خمیر،همه مواد لازم خمیر به جز آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و آرد را کم کم به صورت کنترل شده به آن اضافه کنید. حدود 30 الی 45 دقیقه برای تخمیرزمان لازم داریم. سعی کنید خمیری آماده کنید که نرم باشد اما خیلی هم چسبنده نباشد.
قطعهای از خمیر تخمیر شده جدا کنید و آن را چهار انگشت بزرگتر از سینی فری که استفاده می کنید باز کنید. (بقیه خمیر را هم می توانید در یخچال بگذارید و زمانی که لازم است استفاده کنید، از یخچال بردارید). حال برای اینکه خمیر به سینی نچسبد مقداری آرد ذرت یا هر آردی که در خانه دارید روی خمیر بپاشید.
در این مرحله پنیر چدار را به صورت دایره ای دور تا دور لبه های سینی بچینید و خمیر باقیمانده خارج از سینی را با تا زدن به داخل گرد کنید و با فشار دست به پایه بچسبانید. فر را روی 200 درجه قرار دهید و به خمیر استراحت دهید تا فر گرم شود. حال سینی خمیر را بدون اینکه مخلفات پیتزا را روی آن بچینید، در فر بگذارید و اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه کمی بپزد.
در همین حین سس و مواد رویه پیتزا را آماده کنید. برای تهیه سس، مواد مورد نیاز سس را در یک کاسه عمیق به خوبی مخلوط کنید.در صورت لزوم با اضافه کردن آب غلظت آن را تنظیم کنید.
سینی را از فر خارج کنید، اجازه دهید خمیر کمی خنک شود، سپس سس و مواد دلخواه از جمله سوجوک ترکیه محبوب ما را به مواد روی پیتزا اضافه کنید و پیتزا را دوباره در فر قرار دهید.
وقتی (سوجوکله پیتزا)به غلظت دلخواه پخته شد از فر بیرون بیاورید و وقتی حرارت آن کم شد، برش بزنید. لبه های پیتزای تهیه شده به این شکل هرگز دور ریخته نمی شود. بلکه برعکس بسیار خوشمزه هستند. با خرید سوجوک ترکیه و پخت این نوع پیتزا مطمعنا عاشقش خواهید شد.
توجه: این اندازه ها برای 2 پیتزا بزرگ یا 3 عدد پیتزای متوسط می باشند.
2. پوجای نرم صبحانه با سوجوک ترکیه (پلاشکی)
یک پوجای صبحانه با پنیر کاشر و سوجوک ترکیه که با اولین لقمه طرفدارش می شوید! این خوراکی با ارزش غذایی بالایی که دارد، به قدری رضایت بخش است که به تنهایی می توانید تمام صبحانه را میل کنید. و اینک برای کسانی که در مورد دستور غذای خوشمزه پوجا ، کنجکاو هستند، توضیحات زیر آورده شده است.
دستور پخت :
هدف پیک می شاپ این است که با محصولات غذایی ترکیه بخصوص رول های نرم سوجوک سفره صبحانه های شما را خوشرنگ کند. مواد مورد نیاز برای تهیه این پلاشکی صبحانه در هر خانه ای موجود است و شما میتوانید به راحتی آن را تهیه کنید. مطمعئا با خوردن این پلاشکی نرم صبحانه از طعم دلپذیر آن با رویه قهوه ای سیر نمیشوید.
مواد لازم برای دستور پخت پوجای (پلاشکی) نرم صبحانه
نصف بسته مخمر تازه
1 لیوان چای آب گرم
1 قاشق غذاخوری شکر
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان چای روغن
3 قاشق غذاخوری ماست
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
آرد حدود ۷ پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس:
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
1.5 قاشق غذاخوری روغن
فلفل سیاه
فلفل چیلی
نمک
پونه کوهی
نصف لیوان چای آب
مواد لازم برای داخل پلاشکی صبحانه:
سوجوک
پنیر چدار یا پنیر کاشر
مواد لازم برای رویه پلاشکی:
یک عدد زرده تخم مرغ
چگونه پوجای سوجوکی نرم برای صبحانه درست کنیم؟
برای پوجای نرم صبحانه با سوجوک، اول از همه مایه خمیر تازه، آب گرم و شکر را داخل کاسه ریخته و مایه را در آن حل می کنیم. سپس با اضافه کردن شیر گرم، روغن، نمک، ماست و تخممرغها به هم زدن ادامه میدهیم. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و خمیر نرمی به دست می آوریم. پس از اینکه حس کردیم خمیر به دست نمی چسبد، روی آن را با فویل یا سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت یک ساعت تخمیر شود.
برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی، روغن، فلفل سیاه، فلفل چیلی( پول ببار)، نمک، آویشن و آب را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
تکه هایی از خمیر را جدا کرده و با فشار دادن دست آن را روی میز بصورت تکه های کوچک پهن می کنیم. سس تهیه شده را در قسمت وسط خمیر پخش می کنیم، سوجوک و پنیر چدار یا پنیر کشر ترکیه را که به صورت مکعبی درآورده ایم، داخل گلوله ها می گذاریم و می بندیم و حلقه می کنیم. حال نوبت آن است که پلاشکی ها را روی سینی فر که با کاغذ فر پوشانده شده، قرار دهیم و به مدت 30 دقیقه دیگر اجازه دهیم تا گلولهها ور بیایند.
در نهایت زرده تخم مرغ را روی پلاشکیها مالیده و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده، تا حدود 25 دقیقه اجازه پخت می دهیم. پوجاهای ما آماده سرو هستند. پس با خرید سوجوک ترکیه و خوردن وعده غذایی که تهیه می کنید، لذت ببرید.
نکات قابل توجه در تهیه پوجای صبحانه نرم:
برای یک پوجای نرم دقت کنید خمیر خیلی سفت نباشد . خمیری با غلظت نرم آماده کنید. شما می توانید به جای مخمر تازه از 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک نیز استفاده کنید. |
می توانید با استفاده از همان خمیر، از سایر مواد پرکننده استفاده کرده و به عنوان یک نوع شیرینی با شکلات صبحانه عالی میل کنید. |
اگر سس تهیه نکردهاید، از سس صبحانه ای که در خانه دارید یا سس گوجه فرنگی که خودتان تهیه کرده اید استفاده کنید. |
پوجاها را یکی یکی با قرار دادن آنها در سینی به فاصله از هم بپزید. |
3 . بورک پیتزایی بسته
یکی از دستورهای تهیه شده با سوسیس، طرز تهیه شیرینی پیتزای دربسته است که ظاهر آن بسیار پرطرفدار است و طعم سیری آن مانند پیتزا است! کسانی که می خواهند طعم محبوب پیتزا را با دستوری غیر از ظاهر همیشگی تجربه کنند، بهتر است پس از خرید سوجوک ترکیه، طبق دستور تهیه زیر رفتار کنند.
مواد لازم برای تهیه بورک پیتزایی بسته
مواد لازم برای خمیر:
3 لیوان آرد
1 قاشق چایخوری شکر گرانول
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته (10 گرم) مخمر خشک فوری
2 قاشق غذاخوری روغن
1 لیوان شیر
مواد لازم برای سُس:
گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
3-4 حبه سیر رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن
برای پر کردن داخل بورک:
2 عدد فلفل سبز
فلفل قرمز 1 عدد
زیتون سیاه ۷-۸ عدد
7-8 زیتون سبز
نصف برش سوجوک
سالامی 6-7 برش
1 فنجان ذرت کنسرو شده
2 فنجان پنیر چدار رنده شده یا پنیر کشر ترک
دستور پخت بورک پیتزایی بسته
این غذای فوق العاده را میتوانید به روش زیر یا به عنوان مینی پیتزای معمولی درست کنید.
آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی برای خمیر بریزید و خوب مخلوط کنید. وسط مواد را چاه بزنید و شیر و روغن را اضافه کنید. با هم زدن آرام از داخل به خارج، خمیری به دست می آید که به دست نمیچسبد. حال که خمیر را ورز دادید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 20-30 دقیقه استراحت کند.
برای سس، گوجه فرنگی رنده شده، آویشن، نمک، سیر رنده شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و مخلوط کنید. مقداری آب به مواد اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب آن جذب شده و خنک شود.
برای پر کردن داخل بورک از فلفل سبز، فلفل قرمز، زیتون سیاه و سبز، سوجوک فیله مرغ و سالامی استفاده کنید که به صورت مکعب های کوچک خرد شده اند. سپس همه مواد ذکر شده را به خوبی با ذرت کنسرو شده مخلوط کنید. در یک بشقاب جداگانه 2 فنجان پنیر چدار یا پنیر کاشر را رنده کرده و آماده کنید.
تمام مواد ما آماده شد در این مرحله خمیر استراحت داده شده را به قطعات کمی بزرگتر از گردو در آورید. کمی آرد روی میز پخش کنید مرنگ های آماده شده را به اندازه یک بشقاب روی آرد پهن کنید و سس آماده شده را روی نیمی از خمیر بمالید. بعد مقدار زیادی پنیر چدار رنده شده روی آن بریزید. در نهایت، مواد داخل بورک را به آن افزوده و ببندید. در نهایت بورک های آماده شده را روی سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار دهید.
بورکها در دمای 190 درجه فر، قهوه ای طلایی میشوند. بعد از پخت پیتزاهای معطر آماده سرو است پس از آن لذت ببرید.
4. طرز تهیه نان تست سیب زمینی با سوجوک
در این خوراکی مخلوط سیب زمینی رنده شده، پنیر کاشار و سوجوک را که مکمل طعم آن است در توستر می پزیم. علاوه بر این، اگر سوسیس در خانه دارید، دستوری وجود دارد که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید.
مواد لازم برای نان تست سیب زمینی با چدار و سوسیس (15 دقیقه)
3 عدد سیب زمینی متوسط
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
مقداری سوسیس ورقه شده
1 عدد تخم مرغ
نمک
تکه های فلفل قرمز
فلفل سیاه
طرز تهیه نان تست سیب زمینی سوجوک:
سیب زمینی های پخته شده پوست گرفته و رنده می شوند. همه مواد به سیب زمینی اضافه شده و مخلوط می شوند. سپس روی توستر گرم شده کاغذ روغنی گذاشته و مخلوط سیب زمینی را روی آن ریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم. روی مخلوط را با قسمت دیگر کاغذ پخت پوشانده و درب توستر را می بندیم و می گذاریم تا به رنگ قهوه ای طلایی درآید. این غذا تقریباً در 10-15 دقیقه پخته می شود. می توانید درب آن را بردارید و بررسی کنید که آیا پخته شده است یا خیر. اگر سرخ شده باشد و به راحتی از کاغذ پخت جدا شود یعنی پخته است. نان تست سیب زمینی ما با پنیر و سوجوک فراوان آماده میشود. حال می توانید با خیال راحت نان تست خود را برش بزنید و سرو کنید.
نکاتی که باید در پخت نان تست سیب زمینی سوجوک به آن توجه کنید
چنانچه از سیب زمینی خام اسنفاده می کنید، بعد رنده کردن باید فوراً بدون صبر کردن در مخلوط بریزید. اگر صبر کنید، سیب زمینیها آب میدهند.
نکته دوم اینکه اگر روی مخلوط سیب زمینی را با قسمت دیگر کاغذ مومی بپوشانید و به آرامی از لبه ها به سمت داخل تا کنید، آب به سمت پایین سرازیر نمی شود.
شماره 5 : سوجوکله یومورتا با هالومی، مناسب برای صبحانه یکشنبه
بیایید یک دستور جدید با هالومی و سوجوک به لیست صبحانه شما اضافه کنیم. این یک دستور پخت بسیار محبوب است و در آن طعم همه مواد در هم تنیده شده است!
مواد لازم برای تخم مرغ پخته شده با سوسیس و دستور حلومی
سوجوک نیم کلاف
پنیر هالومی 250 گرم
2 عدد تخم مرغ
6 عدد گوجه گیلاسی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری کره
نمک
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
1 قاشق چایخوری آویشن
طرز تهیه سوجوکه یومورتا و هالومی، مناسب برای روزهای تعطیل
یک دستور خیلی کاربردی و خوشمزه که صبحانه یکشنبه را در ترکیه و روزهای جمعه شما عزیزان را در ایران فوق العاده طعم دار میکند را از دست ندهید.
و اما طرز تهیه، سوجوک را پوست کنده و مکعبی می کنید و پنیر هالومی را نیز به شکل مکعبی برش میدهید. سوجوک و پنیر حلومی خرد شده را در یک ماهی تابه بر روی حرارت قرار میدهید. گوجه فرنگی های گیلاسی را از وسط نصف کرده و روی آن قرار می دهید.
در این مرحله 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، فلفل چیلی، آویشن و نمک را به غذا اضافه کنید. (اگر نمک نزنید هم اشکالی ندارد. چون حلومی و کالباس شور هستند. البته در صورت تمایل می توانید کمی اضافه کنید).
1 قاشق چایخوری کره را در تکه های کوچک بر روی آن قرار دهید. درنهایت غذای ما در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15-20 دقیقه پخته خواهد شد. حال آن را از فر بیرون بیاورید، 2 عدد تخم مرغ داغ را فورا در داخل آن بشکنید و مخلوط کنید و اجازه دهید تا بپزد. غذای آماده شده را بدون خنک شدن سرو کنید.
شماره 6. پیده خانگی با سوجوک
با خرید سوجوک ترکیه می توانید یکی دیگر از غذاهای معروف ترکیه یعنی پیده را هم تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پیده خانگی (سوجوک، قارچ، سیب زمینی و چدار)
برای خمیر 4 عدد پیده:
1 بسته مخمر تازه
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 (نصف) لیوان آب گرم
1/2 (نصف) لیوان شیر گرم
4 پیمانه آرد
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای مخلوط قارچ:
5عدد قارچ تفت داده شده
نمک
فلفل سیاه
پنیر چدار رنده شده
برای مخلوط سیب زمینی:
2 عدد سیب زمینی آب پز متوسط
نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی
پنیر چدار رنده شده
برای مخلوط سوجوک فیله مرغ:
سوسیس برش خورده به صورت حلقه ای
پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه پیده خانگی با سوجوک
یک دستور پخت پیده بسیار کاربردی و آسان برای تازه عروسها و مجردها داریم که داخلش نرم و بیرون تردی دارد. در تهیه این پیده میتوانید از هر موادی که خواستید این خوراکی لذیذ را تهیه فرمایید.
طرز تهیه خمیر: مایه خمیر را داخل کاسه با آب و شیر و شکر و نمک مخلوط می کنیم. سپس آردمان را کم کم به مخلوط می افزاییم و در حین ورز دادن روغن زیتون می زنیم تا خمیر یکدست و نرمی بدست آید و به دست نچسبد. روی خمیر را با فویل می پوشانیم و اجازه می دهیم حدود 15-20 دقیقه بماند. (متوجه خواهید شد که خمیر ما فوراً شروع به باد کردن می کند، اگر بلند نشد، می توانید کمی بیشتر صبر کنید). در این مرحله خمیرمان را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و 5 دقیقه دیگر می گذاریم بماند.
سپس به کمک غلتک شروع به چرخاندن آن در یک جهت می کنیم. البته شما می توانید اندازه پیده ها را خودتان تنظیم کنید. مخلفات داخلی(سوجوک و ترکیبات دیگر که در بالا آورده شده است) را می گذاریم و کمی از لبه ها می بندیم و شکل می دهیم. بعد از شکل دادن پیده ها، آنها را روی کاغذ پخت قرار میدهیم.
پختن این غذا در یک فر با دمای 250 درجه حدود 10 دقیقه زمان لازم دارد. پیده ها را کنترل می کنیم تا وقتی که رویه شان قهوه ای شود. پیده های خوشمزه خانگی شما آماده هستند. نوش جان
شماره 7. پاستا با سوجوک (سوجوکله پاستا)
مواد لازم برای تهیه پاستای سوجوک
سوجوک 250 گرم
یک پیاز سفید
3-4 حبه سیر
2 عدد فلفل قرمز
1 1/2 قاشق غذاخوری رب هریسا
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
500 گرم پاستا پنه خشک یا ریگاتونی
نمک و فلفل
3 قاشق غذاخوری خامه ترش
یک مشت جعفری تازه
پونه کوهی یک قاشق غذاخوری
دستورالعمل پخت :
سوجوکهای خود را به مکعب های کوچک خرد کنید . پس از خرد کردن پیاز و سیر در یک تابه داغ با مقداری روغن زیتون شروع به ترد کردن سوجوکهای خود کنید. در حالی که سوجوک ها روغن پس می دهند و در حال پختن هستند، می توانید فلفل قرمز خود را به صورت نواری برش دهید. بعد از چند دقیقه پیاز را داخل آن بریزید تا شفاف شود. در این مرحله می توانید در صورت نیاز حرارت را کم کنید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا مطمئن شوید چیزی نسوزد.
نوارهای فلفل قرمز و سیر را روی مواد در حال پخت بریزید و هم بزنید. در حین پختن این مواد، می توانید در یک قابلمه دیگر آب خود را با مقدار زیادی نمک به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید تا بپزد.
وقتی تکههای فلفل کمی نرم شدند، هریسا و رب گوجهفرنگیتان را اضافه کنید و از آب پاستا برای بهتر شدن طعم آنها استفاده کنید. در این مرحله خامه ترش و پونه کوهی خود را در مواد مخلوط کنید. وقتی پاستا پخته شد، آن را با سوسیس تند مخلوط کنید و سپس یک مشت جعفری خرد شده به آن بیافزایید.
با ریختن پاستا در درون مواد سرخ شده خوراکی شما کامل خواهد شد. غذای خود را با مقدار زیادی فلفل سیاه و مقداری نمک مزه دار کنید و قبل از سرو با جعفری خرد شده تزئین نمایید. در صورت تمایل می توانید به پاستای خود پنیر کشر اضافه کنید و حالا نوبت آن است که با چشیدن این پاستای خوشمزه از آن حسابی لذت ببرید.
شماره 8. املت با سوجوک و پنیر کشر
مواد لازم برای طرز تهیه املت با سوجوک و پنیر کشر
4 عدد گوجه فرنگی متوسط
فلفل سبز 6 عدد
2 عدد پیاز
3 عدد تخم مرغ
نصف لیوان چای پنیر چدار رنده شده
نیم سوسیس
نمک
تکه های فلفل قرمز
رب گوجه فرنگی
طرز تهیه املت با سوجوک و پنیر کشر یا ( کاشار منمن ) به زبان ترکی
این بار با خرید سوجوک ترکیه یک املت متفاوت دارید. ابتدا پیازها را خرد می کنیم سپس فلفل ها را خرد می کنیم و هر دو را در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم. سوجوکها را به شکل نیم ماه خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
بعد از اینکه کمی پخت، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم . در ادامه مقداری به قابلمه آب اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می پزیم. سپس گوجه ها را مکعبی می کنیم و آنها را هم اضافه می کنیم. بعد نمک و فلفل دلمه ای را داخل قابلمه می پاشیم و تخم مرغ را می شکنیم.
بعد از پخت، حرارت را خاموش می کنیم، چدار یا پنیر کشار رنده شده را می پاشیم و درب آن را می بندیم. زمان تخمینی برای آماده سازی این املت حدودا 20 دقیقه پخت و پز است. با خرید پنیر کشر ترکیه و استفاده از آن، این غذای شما عطر و طعم دلپذیری به خود می گیرد.
خرید سوجوک ترکیه از پیک می شاپ
پیک می شاپ مجموعه ای است که محصولات ترکیه را مستقیما از فروشگاهها برای شما خریداری کرده و به آدرس پستی شما ارسال می دارد. این مجموعه تضمین کننده کیفیت محصولات ارائه شده بوده و در کمترین زمان ممکن، بسته های سفارشی شما را به دستتان میرساند. پس بدون تاخیر با خیالی راحت ازطریق این سایت از فروشگاههای ترکیه خرید خود را انجام دهید.
محتواتون عالی بود مرسی
بسیار ممنونیم از توجه شما
من نمی دونستم این همه غذا بشه با سوجوک درست کرد. . من عاشق غذاهای ترک هستم. چطور می تونم این سوجوک رو سفارش بدم؟
با سلام و تشکر از توجه و حسن نظر شما. محصول سوجوک در حال حاضر در فروشگاه موجود هست و می تونید ثبت سفارش انجام بدید.